Atsiliepimas: Skinlovers naujienos – giliai drėkinanti ir valanti veido kaukės

skinlovers

Kažkada kažkur skaičiau, kad veido kaukės – placebo efektas. Ir kad nė velnio jos neveikia ir net nereikia jų naudoti. Tiesa, berods taip buvo sakoma apie lakštines veido kaukes. Bet šiais laikais internete galima prisiskaityti visko. Tiek visko, kad net pradedi abejoti ar iš viso kažką verta naudoti. Aš linkusi visuose dalykuose turėti savo nuomonę, o mano nuomonė ties veido kaukėmis ir aplamai kosmetika – jos reikia, ji veikia ir kol kas nemačiau stiprių argumentų, kurie mane įtikintų galvoti kitaip. 

Šį kartą išmėginau Skinlovers naujienas: 

Giliai valanti kaukė su AHA ir BHA rūgštimis

Pradėsiu nuo man aktualiausios valomosios kaukės. Tuomet, kai atradau, kad mano riebiai ir kimštis linkusiai odai labai tinka ir patinka AHA (glikolio, pieno, migdolų rūgštys) ir BHA (pvz. salicilo rūgštis) – visi produktai su šiais ingredientais traukia mano dėmesį. Skinlovers giliai valanti kaukė su šiomis rūgštimis yra tikra bomba. 

AQUA, KAOLIN, LACTIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SODIUM PCA, CETYL STEARYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, UNDECANE, TRIDECANE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL.

Saugu, vidutiniškai saugu, nesaugu.

 

Pieno (AHA) ir salicilo (BHA) rūgštis pažymėjau kaip vidutiniškai saugias tik dėl to, kad niekada nenaudojus jokių rūgščių ant odos, su jomis reikia elgtis atkreipiant didesnį dėmesį. Svarbu odą prie šių veikliųjų medžiagų pratinti po truputį – net ir gamintojas nurodo, kad pirmus kartus kaukę laikome tik kelias minutes ir stebime kaip reaguoja oda. Palaipsniui laikymo laiką didiname iki maximumo – 10 min. 

Sudėtyje taip pat randame molio, aliejaus, glicerino. 

Kodėl bomba? AHA ir BHA rūgštys aplamai yra bomba odai. Tikrai rekomenduoju išbandyti ir turėti kokią nors priemonę su šiomis abiem ar viena iš rūgščių. AHA puikiai tinka sausesniems odos tipams, pašalina negyvas odos ląsteles, turi drėkinančių savybių. BHA riebesniems odos tipams, išvalo odos poras, gali šiek tiek sausinti odą. 

Tai ši Skinlovers veido kaukė pasirūpina viskuo: oda ir išvalyta, ir nušveista. Žinai tą jausmą, tą lygią ir švelnią odą po mechaninio šveitimo (šveitiklio su grūdeliais)? Tai lygiai toks pat jausmas yra po šios kaukės, tik mes niekaip netriname, nebraižome odos jokiais grūdeliais, o švelniai ir labai greitai ją išvalome, nušveičiame tik užsidėdamos ir nuplaudamos produktą vandeniu. 

skinlovers atsiliepimai
skinlovers veido kaukes
skinlovers kosmetikos atsiliepimai

Oda tampa pastebimai švaresnė. Kadangi aš su rūgštimis bendrauju jau ilgą laiką, kaukę laikiau pilnas 10 min. ir nepastebėjau jokių sudirgimų ir nejutau diskomforto. Produktu esu labai patenkinta – tikrai investuočiau nusipirkti antrą pakuotę šiai pasibaigus.

Panašiai kaip gyvatės išsineria iš savo odos - žmogaus
odos epidermio sluoksnis taip pat atsinaujina kas 28 dienas.

Giliai drėkinanti kaukė su liftingo efektu

Nors esu linkusi sakyti, kad man labiau reikia valyti, negu drėkinti odą, to drėkinimo aš visvien negaliu užmiršti. Ypač šaltuoju sezonu. Tad kaip kempinė į savo odą geriu hialurono rūgštį, kremus ir drėkinančias kaukes. Išmėginau ir Skinlovers drėkinančią kaukę. Levandų spalvos produktas atrodo labai mielai ir… skaniai. 

skinlovers drekinanti veido kauke
skinlovers kosmetika

AQUA, GLYCERIN, SODIUM PCA, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ULTRAMARINES (CI 77007), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), PHENETHYL ALCOHOL. 

Saugu, vidutiniškai saugu, nesaugu.

 

Sudėtyje  yra glicerino, hialurono rūgšties, avižų ekstrakto. 

Tiesiog gera ir tikrai suveiksianti drėkinanti veido kaukė, sudėtyje turinti visko, ko reikia odai pridrėkinti. 10-20 minučių ir oda iš karto pajus drėgmės pliūpsnį. Ypač, jeigu drėgme ją apdovanojate retai. Ši kaukė odai – kaip skanaus, saldaus torčiuko gabaliukas prie kavutės. Tiesa, ji niekuo neypatinga ar inovatyvi – tiesiog kaukė, kuri neprikišta visokių nesąmonių ir ypač džiugu, kad pagaliau kaukė, kuri neprikišta aliejų – aliejai kemša odą, o kai aš turiu ją riebią ir besikišančią jau ir be niekeno pagalbos, man tokie „neriebūs” produktai – tikras deserčiukas, kurio nebijau drąsiai dėtis. 

skinlovers kosmetika apzvalgos

Apibendrinimas

Kaukių kaina – didelė. Sutikime, kad šios kaukės kainuoja kaip batų pora. Tačiau jeigu žinai, kad perki produktą kokybišką – tada jau susimąstai, kad gi jau tris kartus daugiau išleidai ant beverčių produktų, kuriuos po to išmetei. 

Kaukės veikia, atlieka savo funkcijas. Supakuotos prabangiai, storo stiklo pakuotėse. Kartu dėžutėje ateina ir mini mentelės – patogesniam kaukių naudojimui – kad nereikėtų merkti pirštų į visą indą. Tai labai svarbu, nes liesdami produktus tiesiai iš pakuotės – užkrečiame produktą bakterijomis. Plačiau apie bakterijas kosmetikoje papasakojau šiame įraše

Kaukes lengva naudoti, jos yra greito veikimo, užtepamos ir nuplaunamos lengvai.

skinlovers kosmetika

Giliai drėkinanti veido kaukė su liftingo efektu

Kaina: 60€ | Kur pirkti: www.skinlovers.lt

skinlovers.lt

Giliai valanti kaukė su AHA ir BHA rūgštimis

Kaina: 55€ | Kur pirkti: www.skinlovers.lt

INFLUX ĮVERTINIMAS:
5/5
PR PACKAGE*
*tai padovanotas produktas arba paslauga su viltimi, kad dovanos gavėjas (blogeris) pasidalys nuomone apie produktą su savo auditorija (sekėjais, skaitytojais ir pan.). Siuntėjas (įmonė, kosmetikos gamintojas ar pan.) už tai nemoka ir nesiūlo jokio atlygio, o gavėjas neįpareigojamas informacija/produktu dalytis. Gavėjas pats nusprendžia ar gautą produktą/paslaugą pristatyti ir yra laisvas reikšti bet kokią nuomonę.
4 pakomentavo:
2022-01-10

Mano nuomone apie grozio produktus yra tokia, kad reikia mastyt protingai, o ne pirkt tik del to, kad visi giria ir skelbiasi, kad negaletu be to ir to produkto gyvent. As labai megstu pasilepinti grozio priemonemis, taciau neturiu joms priklausomybes, zinau, kad isgyvenciau ir be ju. Taip kad nepatenku i tu moteru, kurios sako, kad i gyvenama sala pasiimtu veido kauke ar guasha, rata 😁 galeciau isgyvent su drekinamu kremu ir vazelinu 🙂 taciau tai nei kiek nesumazina mano meiles issitepliot kremukais po duso, ir pasilepinti veido ar plauku kaukem 🥰 ups, issipleciau, bet hey, toki gera posta susukai, kad uzvire tiek minciu mano pacios galvoje 😂

2022-01-10

tu teisi, aš irgi tokios pat nuomonės. 🤌 nereikia sudievinti tos kosmetikos, nes ji neišspręs visų problemų, tai tik sudedamoji dalis: savęs priežiūros ir savęs lepinimo. 😁 o kad išsiplėtei, labai labai džiaugiuos, ačiū, kad palaikai ir palieki komentarų 💜

2022-01-15

Labai gražiai aprašyta ir išdėstymas turinio labai fainas. Tavo tinklaraštis vienas iš geriausių ką esu matęs Lietuvoje. Sėkmės ir toliau taip gerai varyti 🙂

2022-01-17

ačiū labai ❤️❤️❤️❤️❤️

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Reklama:
DAUGIAU APŽVALGŲ IR ATSILIEPIMŲ:
SKAITOMIAUSI:
Reklama: